fbpx

SUNA SPORT
"START ME UP"

Historia Jonë

Me Traditë mbi 30 vjeçare SunaSport nga Peja tani posedon zinxhirin e dyqaneve të brendeve më të njohura në botë si Adidas, Nike, Reebok, Puma dhe Converse.

SunaSport është emri i Kompanisë më të madhe në qytetin e Pejës dhe më gjërë në kategorin e veshëmbathjeve sportive.

Filloj 1990       ri-brenduar 2017       dËrgesa edhe jashtë kosovËs

Mund të na vizitoni në çdo kohë Hënë – Premte prej orës 09:00 – 20:00.
Kurse çdo të Diele prej orës 11:00 deri ne orën 18:00.

Slide-8
Slide-7
Slide-6
Slide-5
Slide-4
Slide-3
Slide-2

Çdo ditë oferta të reja, Çdo Javë Lojëra Shpërblyese dhe Shumë Surpriza tjera.

LARTË

Shporta (0)