fbpx

Pyetjet më të shpeshta

Këtu gjeni disa nga Pyetjet më të shpeshta

1. Hapni produktin te cilin dëshironi ta porositni.
2. Zgjedhni madhësinë që ju nevojitet.
3. Kliko te butoni “Shto në shportë”.
4. Produkti është shtuar në shportë, klikoni te butoni Shiko shporten nëse dëshironi ta bëni porosinë. Nese deshironi të shtoni edhe ndonjë produkt tjetër, kliko te butoni Vazhdo blerjen.
5. Vizitoni Shportën (në qoshe të djathtë) dhe klikoni te butoni Vazhdo.
6. I plotësoni të dhënat që kërkohen (rreshtat e selektuar me * duhet të plotësohen patjeter).
7. Pasi keni përfunduar me plotësimin e të dhënave, klikoni te butoni Bëj porosinë.

Madhësitë për fëmije:

0-3 muaj – 62 cm
3-6 muaj – 68 cm
6-9 muaj – 74 cm
9-12 muaj – 80 cm
12-18 muaj – 86 cm
1-2 vjeç – 92 cm
2-3 vjeç – 98 cm
3-4 vjeç – 10 4cm
4-5 vjeç – 104 / 110 cm
5-6 vjeç – 116 cm
6-7 vjeç – 122 cm
7-8 vjeç – 128 cm
8-9 vjeç – 128 / 134 cm
9-10 vjeç – 140 cm
10-11 vjeç – 146 cm
11-12 vjeç – 152 / 158 cm
12-13 vjeç – 164 / 170 / 176 cm

Fëmijë të vegjël:
0-3 muaj – 16.5 ose 7 cm
3-6 muaj – 17 ose 8 cm
6-9 muaj – 18 ose 9 cm
9-12 muaj – 19.5 ose 10 cm
1 vjeç – 21 deri 23 11 cm
2 vjeç – 24 deri 25.5 ose 12-13 cm
3 vjeç – 26.5 ose 14-15 cm
4 vjeç – 27 dhe 28 ose 16-17 cm
5 vjeç – 29.5 ose 18 cm
6 vjeç – 31 ose 19 cm
7 vjeç – 32 ose 20 cm
8 vjeç – 33.5 ose 21 cm
9 vjeç – 35 ose 22 cm
10 vjeç – 36 ose 23 cm
11 vjeç – 37.5 ose 24 cm
12 vjeç – 38.5 ose 25 cm

24 cm – 38 2/3
24.5 cm – 39 1/3
25 cm – 40
25.5 cm – 40 2/3
26 cm – 41 1/3
26.5 cm – 42
27 cm – 42 2/3
27.5 cm – 43 1/3
28 cm – 44
28.5 cm – 44 2/3
29 cm – 45 1/3
29.5 cm – 46
30 cm – 46 2/3
30.5 cm – 47 1/3
31 cm – 48
32 cm – 49 1/3

Porosia e bërë në www.sunasportks.com dërgohet brenda Kosovës, Maqedonis dhe në Shqipëri.

Dërgesa në Kosovë mbërrin brenda 48h, ndërsa në Shqipëri dhe Maqedoni brenda 3 dite.

Në Kosovë për porositë mbi 30€ transporti është falas, kurse për porositë nën 30€ transporti kushton 2€.
Në Shqipëri dhe Maqedoni transporti është 5€.

Në Kosovë për ndërrim të numrit ose produktit transporti kushton 3€.
Në Shqipëri dhe Maqedoni për ndërrim të numrit ose produktit transporti kushton 8€.
Ose mund të na vizitoni në pikat tona të shitjes.

LARTË

Shporta (0)